Gastenboek

Laat hier je berichtje achter met tips, suggesties, leuke links, uitnodiging voor een duik of zomaar een groet. Het is allemaal welkom!


19 Reacties to “Gastenboek”

 1. En hierbij dan de eerste reactie – van mijzelf. Hopelijk vinden jullie het net zo leuk om te lezen over mijn duiken als ik het vind om er over te schrijven. Laat het maar horen als je wat zeggen wilt 😉

 2. ik vind het wel leuk =)

 3. Hoi Erik, Je hebt een mooie web-site… ziet er super gelikt uit! Binnenkort heb ik ook mijn eigen web-site. Trouwens… wat een super mooie films op je site! Die gozer kan wel filmen (knipoog).

  Groet, Wim-Frank Kolk

 4. Hee naamgenoot ik wil wel een keer in Almelo duiken mischien dat je daar iets meer over kan vertellen of dat we daar samen en duikje maken , Gloeten Opgedoken DF,er

 5. leuke site erik, zal je binnekort even mailen voor een duikje bornebroek, luut DF, http://www.ndfd.tk

 6. Kom ook ‘es duiken in Fryslan… ik zag bij je lijst dat die ‘prachtige’ provincie er nog niet tussen staat 🙂

 7. Hoi Erik,
  Zo te lezen vermaken jullie je prima op Gozo.Wij zijn benieuwd naar de boottocht en de duik in de Blue Lagoon en Comino Caves. Geniet ze!!Liefs Gijs en Dinie

 8. Heej Erik, wist niet dat je een duiklog bijhield op internet. Site ziet er goed uit! Binnenkort nog duikje doen?

 9. miss the diver.. :):*

 10. Ej Erik! Mooie site! Leuke hobby hou je erop na! Groetjes Jeffrie

 11. Hoi Erik,
  Marco is vandaag 21/6 in het ziekenhuis MST opgenomen en aan zijn kaak geopereerd. Hij praat wat moeilijk maar met een sms kan je hem bereiken.

  Groetjes, zijn Pa

 12. Hoi Erik en Saskia,

  Niels en ik hebben net samen gekeken naar jullie vakantieverhaal+foto’s. Het moet erg mooi zijn geweest daar als we dat allemaal zo zien. Leuke foto’s ook van jullie.

  Hopelijk tot snel!

  Liefs Niels en Rosa

 13. Hallo Erik
  Bij Grasbroek heb je een onderwaterkaartje staan. Deze zou ik graag willen gebruiken voor publicatie in het maandblad “Onderwatersport”. Kun je het daar mee eens zijn?
  Groet, Royan

 14. Lieve Erik en Saskia
  Mooi filmpje van het ijsduiken. Grappig om jullie zo onder het ijs te zien, lijkt brrrrrrrrrrrr!
  Liefs Gijs en Dinie xx

 15. Hallo Erik,
  Ik kwam op het duikforum een verhaal tegen over typhoon duikpakken. Kwam mij bekend voor, je vergat alleen te vertellen dat de TRX versie na verloop van tijd “groter” wordt? Vraag maar aan M. Mooi filmpje van het ijsduiken. Groetjes Pa van M.

 16. Beste Pa van M, aka Z. uit N: die zoon van je heeft gewoon teveel in warme zwembaden liggen OH’en en is daarbij gekrompen =D

 17. 12 mei 2012…..dat is de laatste duik die we samen gemaakt hebben! pfff….

 18. Hoi Erik, mooie beschrijving van jullie Noorwegen duiken. Wij hebben geboekt en gaan in september duiken bij Kristiansand, Adykk duikcentrum, onze appartementen zijn 20 mtr. bij het water vandaan :-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: